Menu

2 spillere fra SIF Q spiller med på ungdomslandsholdene

image
09. september 2020 kl. 22:32

Kamma Meldgaard Pedersen DBU U16 landshold 

Samarbejdsklub: Ans IF

Kamma spiller fast på Silkeborg IF Q U18 DM hold. Hun er efter kort tid på holdet blevet en af profilerne på holdet. Kamma er en alsidig spiller, med mange talenter. Hendes fart, fysik og kæmpe store motor gør hende farlig gennem hele kampen, da hun ikke mister power. Hun har været med på DBU hele vejen siden U14, og har været med i og omkring SIF Q siden hun var U12. Kamma har det sidste år taget nogle store spring i sin udvikling, og vi håber og tror på at det fortsætter med den plan vi har med Kamma på U18 DM holdet. 

Kamma er årgang 2005, som er en spændende årgang i SIF Q. Kamma er en af i alt tre piger på årgang 2005 som spiller på U18 holdet i SIF Q. Kamma går ind til den kommende samling med masser af selvtillid, efter både mål og kåringen som kampens spiller mod Varde i seneste spillerunde. Vi ønsker Kamma stort tillykke med udtagelsen til U16 landsholdet og glæder os til at følge hende og udvikle hende i fremtiden. 

 

Filippa Ane Støy Christensen DBU U17 landsholdet

Samarbejdsklub: HA85 

Filippa er anfører på vores U18 DM hold. Ikke nok med at hun selv spiller på et højt individuelt plan, så formår hun også at gøre holdet stærkere. Hun binder holdet sammen og har en evne til at løfte spillerne omkring sig. Mens Filippa er en stor rollemodel for de yngre piger i klubben, går hun også sine egne veje i bestræbelserne på at blive bedre og udvikle sig. Hun er inde i en god periode i hendes udvikling, og vi er utrolig stolte af at have Filippa i klubben og vi ønsker hende tillykke med udtagelsen til U17 landsholdet. Vi ser frem til flere gode sæsoner, træninger og kampe i SIF Q og på ungdomslandsholdene.