Menu

Kampreferat

image
Henrik Krogh Jensen
29. marts 2021 kl. 21:18
FCThy vs SIFQ U18 DM

FCThy vs SIFQ U18 DM

3-1 (2-0)


2-1- Mathilde Mertz ass. Kamma Meldgaard


Endelig! Sæsonens første kamp. Vi skulle på besøg i Thy, hvor solen skinnede og vinden piskede ind på banen. 

Alle var klar og vi skulle forsøge at fortsætte det positiv spil fra efteråret. Uden kamptræning i ca 4 måneder, var vi klar over at det ikke ville blive nemt, at få spillet til at flyde. Vi startede rigtig fint ud, ved at presse Thy’s bagkæde til at lave flere opspilsfejl, desværre fik vi ikke udnyttet vores chancer. I stedet for, var Thy mere koldblodige i den anden ende, da vi gav dem chancen i to omgange. 

Nede med to i pausen, lavede vi to indskiftninger, i forsøger på at vende tingene. Pigerne kom igen rigtig flot ud, til 2. Halvleg. Vi er mere aggressive og får igen til spillet os et par fine chancer. Kamma bryder igennem i højre side, hvor hun fra baglinjen kan spille bolden bagud i feltet, til en helt fri Mathilde Mertz, der sikkert sparker bolden i kassen.

I forsøget på at hente point, straffer Thy os til sidst og lukker kampen med et flot gennembrud i vores venstreside. 

Ikke det ønskede resultat, men det var nu alligevel dejligt at være igang igen. Pigernes indsats kunne vi efter omstændighederne ikke sætte en fingre på, især ikke Frida Bangs, som af holdkammeraterne blev kåret til kampensspiller, for hendes præstation. 


Vi i trænerteamet tager mange erfaringer, med os til næste kamp, som er hjemme mod Viborg på torsdag, hvor vi selvfølgelig vil jagte de tre point igen.