Menu

Ny spiller i U18 DM truppen

image
Henrik Krogh Jensen
06. januar 2021 kl. 15:14
Mathilde Kaihøj
Navn: Mathilde Skøtt Kaihøj 
Årgang: 2006
Tidl. Klub: Sorring IF og Sejs IF
Position: angriber og kant

Hvad glæder du dig til, ved at rykke op på U18 DM? 
Jeg glæder mig meget til at få ny træner og spille med en masse andre super dygtige piger. Jeg glæder mig også meget til at få mere modstand både fysisk og teknisk, det håber jeg også kan udvikle mig meget mere på lang sigt. Alt i alt glæder jeg mig bare helt vildt til at starte op på u-18 DM. Tempoet og intensitet skal man selvfølgelig vende sig til, men jeg er klar på at give den fuld gas fra start!

Cheftræner Henrik Krogh udtaler:

Mathilde er den første af en håndfuld vi rykker fast op på vores U18 DM hold. Mathilde tilfører bla. en masse fart og selvtillid til holdet. Hun blev som U15 pige topscorer i U16 Liga 1 i efteråret. Hun er utrolig dygtig i sin timing i sine dybde løb. Det så vi i vores sidste kamp, da hun scorede i sin debut på U18DM. 

Kendetegnet ved alle de piger som rykker op i vores U18 DM trup, er at de har været i klubben siden de var U12/U13 og udviklet sig til at kunne begå sig på højeste ungdomsniveau. De er også alle en del af vores talentarbejde “Talentteam”, som vi har i samarbejde med Elitesilkeborg og Sølystskolen.
Dette er et kæmpe skulderklap til alle klubber i og omkring Silkeborg som har med pigefodbold at gøre. Dem har vi mange af og vi er meget stolte af at have dem som samarbejdspartnere i den udvikling pigefodbolden er i, ikke kun i Silkeborg med i hele Danmark. Vi glæder os til fremtiden og til at præsentere endnu flere piger i U18DM truppen.