Menu

SIF Q opruster yderligere!

image Kim Kjær
Lene Bengtsson
17. juni 2020 kl. 20:57

Efter at have præsenteret både ny U18DM træner og ny sportschef til den kommende sæson, kan klubben nu præsentere endnu en ny stærk profil i klubben. Det er Kim Kjær, der vil blive ny cheftræner for klubbens kommende U16-hold.

Kim har flere års trænererfaring, og har bl.a. i 5 år været tilknyttet AaB's pigeafdeling, hvor han bl.a. var med til at opstarte AaB's talentcenter for piger, og fungerede som Head of coaching. Kim har DBU A-licens, og har de sidste 3,5 år været cheftræner for ASA Aarhus 1. division kvinder.

"I SIF Q får jeg mulighed for at sætte mit præg på den daglige træning og være med til at udvikle flere landsholdsspillere, da det er en klub med ambitioner og en talentmasse, der giver grund til at drømme stort i fremtiden. Derudover ser jeg et sportsligt setup med fagligt dygtige trænerkollegaer, der kan bidrage til faglig sparring. Dette har været attraktivt for mig at blive en del af"

Iflg. formand i SIF Q, Lene Sveistrup Bengtsson, er det en klar sportslig styrkelse i klubben, at det er lykkedes at lave aftalen: "Vi ser det som et tegn på, at vi som klub har gang i det helt rigtige, når det lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Kim. Og det er med til at gøre vores sportslige setup endnu stærkere. Så vi er meget tilfredse".

Kim er uddannet skolelærer, og arbejder på Skåde Skole. Han bor aktuelt i Århus sammen hans hustru Christine og deres søn Hjalte, men flytter senere til Voel, hvor han netop har købt en byggegrund.