Menu

SIFQ vs B.93 U18 DM

image
Henrik Krogh Jensen
06. december 2020 kl. 09:04
Kampreferat

SIFQ vs B.93 U18 DM

2-0 (0-0) 


1-0: Hannah Fruensgaard 

2-0: Mathilde Kaihøj


I sæsonens sidste hjemmekamp, var vi til dagens opgør for en gangs skyld favoritter. En rolle vi ikke har prøvet mange gange, og som vi stadig skal lære at være i. Vi kom egentlig godt fra start og satte os pænt på kampen, men vi formåede ikke at score på vores chancer. 


B93 skal have stor ros af kampen, fordi de turde spille fodbold og forsøgte hele kampen igennem at spille fodbold. Det er tydeligt at se, hvorfor de gennem tiden har udviklet så mange gode fodboldspillere i den klub. 


Måske det var den hårde kamp i onsdags, der gjorde at vi virkede trætte og ikke løb de ekstra meter, men vi havde svært ved at sætte os på kampen, og den bølgede lidt for meget frem og tilbage, dog uden de helt store chancer til B.93. I den anden ende brændte vi i 2. Halvleg to friløbere. Heldigvis gav vi debut til to U15 piger, Hannah og Mathilde som begge kom ind ved pausen og satte deres tydelige præg på kampen. Med deres energi og et mål hver, var de i den grad med til at afgøre kampen. 

Det siger lidt om hvor langt vi er nået, når vi ikke helt rammer dagen og alligevel vinder en fortjent sejer. Kæmpe ros til alle pigerne for det mentale fokus. 

Dejligt at spille på JYSK-PARK med så mange fremmødte. Vi ser nu frem mod en spændende forårssæson, hvor vi selvfølgelig går efter at gøre det endnu bedre. Vi er ekstrem stolte af alle pigerne som har ydet en stor indsats i dette efterår, og vi er sikre på, at vi går en stor og spændende fremtid i møde.