Menu

To SIF Q talenter på det nye U16-landshold

image Fie & Filippa
27. juni 2019 kl. 00:05
Fie Nordmark Arendt og Filippa Ane Støy Christensener er udtaget til det nye U16 landshold

To af SIF Q’s U15-talenter, Fie Nordmark Arendt og Filippa Ane Støy, er begge blevet udtaget til det nye U16 landshold, som har deres første samling i august. De to SIF Q-talenter var onsdag og torsdag til udtagelsestræf i Vejen, hvor spillere fra hele landet deltog, og efterfølgende blev 28 spillere udtaget til “det rigtige” U16 landshold, og her var Fie og Filippa blandt navnene.

Fie og Filippa kom begge til SIF Q fra Silkeborg klubben HA85 som U13 spillere. Filippa har spillet sine første år i HA85 inden hun kom til SIF Q, hvorimod Fie oprindeligt kommer fra Gjessø UF og skiftede til HA85 som U11 spiller. 

De talentfulde landsholdsspillere har også været inde omkring DBU-holdene på U14 og U15, men det seneste halve år har udviklingen taget fart.

De to spillere har i foråret været markante profiler for klubbens U16 hold og skal efter sommerferien spille for SIF Q’s U18 DM hold.

Fie og Filippa er to meget dygtige offensive midtbanespillere, med hver deres fodboldmæssige spidskompetencer.

- Fie er rigtig dygtig til at gå ind i banen og få afsluttet med sit farlige venstre ben. Samtidig har hun også et virkelig godt blik for spillet, og er god til at slå den sidste chanceskabende aflevering på den sidste tredjedel af banen.

- Filippa er en meget løbe- og fysisk stærk midtbanespiller – en typisk boks-til-boks spiller, som er dygtig til at drive bolden frem. Samtidig har hun også et rigtig farligt skud, og har scoret flere mål i løbet af foråret.

Vi er ikke tvivl om, at de to SIF Q talenter er blandt rækkens bedste midtbanespillere, siger SIF Q-træner Eddie Kragelund, der glæder sig over landsholdsudtagelsen. Vi har nu tre landsholdsspillere i SIF Q, hvilket viser, at vi har et rigtig godt elite- og udviklingsmiljø i klubben.