Menu

VSF vs SIFQ U18 DM

image
Henrik Krogh Jensen
04. december 2020 kl. 20:37
Kampen der ikke skulle slutte

VSF VS SIFQ U18 DM

4-1 (2-0) 

Mål: Pernille Gram (Ass. Fie)


På en råkold og mørk december aften tog vi på tur til Vildbjerg. Et hold som i rigtig mange år har lagt i toppen af ligaen, og som havde 3 tidligere SIF Q piger i start 11’eren, (dem kunne vi godt have brugt i denne sæson), mod os selv som stadig er de nye i klassen. Det var dog ikke til at se på selve spillet. VSF dominere det meste af 1. halvleg, hvor de med lange bolde fra forsvaret og hård fysik i deres pres, gør det svært for os at spille bolden rundt langs jorden. SIF Q pigerne lykkes dog ved flere lejligheder at spille sig igennem, både helt nede fra vores mål, men også ved omstillinger. Vi er desværre ikke så kyniske som VSF foran mål, og derfor går VSF også fortjent foran til pause. 

I 2. halvleg er spillet mere lige, SIF Q pigerne tilkæmper sig mere spil med bolden, mens VSF forsat spiller uden risiko og spiller på de lange bolde og et andet farlig våben, deres dødbolde. SIF Q pigerne forsvare sig flot på 14 ud af 15 dødbolde, men til sidst lykkes det VSF at få sparket en bold i nettet efter noget klumpspil. 

En super fed kamp med masser af fight og intensitet, som VSF fortjent vinder, men vi er rigtig stolte af pigernes spil på banen. Det var to meget forskellige spillestile, og vi skal helt klar taget noget af den fysik og kynisme VSF viser, med os til næste halvsæson. 

Nu ser vi frem mod efterårets sidste kamp, hjemme mod B93 på JYSK-PARK lørdag kl 13.00. 

Stor tak til den fine opbakning fra de medrejsende tilskuere ⚽️