top of page
Slide7.PNG

Årets generalforsamling veloverstået

Årets generalforsamling veloverstået

Årets generalforsamling var en velbesøgt aften med god dialog og fine refleksioner over, hvordan SIF Q forsat skal gøre sig gældende i toppen af dansk pigefodbold.

Tirsdag d. 7. februar blev der afholdt generalforsamling i Søholthuset.

Vanen tro lagde formanden ud med bestyrelsens beretning. Og selvom det har været et noget turbulent efterår med flere ændringer undervejs, så var det en formand, der så lyst på fremtiden:
”Det seneste år har været turbulent, til tider kaotisk, og i efteråret var det alt andet end sjovt at være formand. Men jeg står her i dag og er fuld af ny energi, fuld af tro på, at vi er kommet rigtigt langt de sidste måneder. Vi står et godt sted, og vi kommer styrket videre. Sammen. For SIF Q er noget, vi gør sammen. Med respekt for hinanden”. (Den fulde beretning kan læses via referatet)

Både blandt de fremmødte og i bestyrelsen var ambitionen klar. Vi går efter de to stjerner og det bedst mulige talentudviklingsmiljø! Og så vinder vi da U18 DM i sæson 24/25! Vi tillader os at drømme stort!

Der var også udskiftning i bestyrelsen. På valg var Henrik Skov, der pga. sin kommende stilling som HoC ikke genopstillede. Vores kasserer Marco Schade valgte at trække sig før tid pga. lykkelige omstændigheder. Vi siger mange tak for indsatsen til Marco – og tillykke med lillebror!
Ind blev valgt Thomas Pedersen (ny kasserer), Ghita Nordentoft, Jesper Stærmose og Thomas Riis (Suppleant).
Velkommen til bestyrelsen.

Referat fra generalforsamlingen findes her: https://llk.dk/12n8o2

13. februar 2023 kl. 18.30.00

bottom of page