Menu

Nyhedsbrev, februar 2021

image
Jesper Storhøj Sørensen
22. februar 2021 kl. 22:42

Kære medlemmer og venner af Silkeborg IF Q

Så er det blevet 2021, og vi er stadig underdrejet grundet corona. For os som klub betyder det desværre, at vi fortsat ikke træner. Vi er nu ved at se på, hvordan vi så småt kan få startet op, og vi håber, at Sportschef og trænere får lagt en god plan for, hvordan en opstart under hensyntagen til gældende retningslinjer kan iværksættes. Vi ved, at både piger og trænere savner træningen og fællesskabet på årgangene.

 

Regnskab 2020

Regnskabet for 2020 er netop blevet revisionspåtegnet uden bemærkninger, og det er særdeles glædeligt, at klubben ikke har lidt økonomisk overlast i 2020. Grundet jeres store opbakning og fortsat kontingentbetaling samt støttemidler fra en række fonde og puljer, som bestyrelsen har ansøgt, er resultatet for 2020 et plus på 70.000-, kroner. Det er meget tilfredsstillende, da vi frygtede et større underskud og et indhug i klubbens egenkapital til følge. Tak for opbakningen der sikrer, at vi kan fortsætte ufortrødent i 2021 med at udvikle klubben, og skabe det bedst mulige miljø for vores dygtige piger.

 

Fondsmidler

Det er ikke kun corona-fonde og støttemidler, der er blevet søgt og tildelt i 2020. Som tidligere beskrevet fik vi tildelt midler til spillerbokse og søgte endvidere om midler til en lystavle. Disse midler er vi nu også blevet tildelt, så når frosten er forsvundet, vil vi sætte lystavle samt spillerbokse op ved bane 13, så det efterhånden begynder at tage form af et stadion. Vores næste fondsprojekt vedrører yderligere to Veo-kameraer inkl. licens og abonnementer, så trænerne får endnu bedre mulighed for at filme pigernes træning og kampe. Vi håber, at have disse ekstra kameraer i hus inden sæsonen starter op.

 

Ny tøjaftale og bedre priser

Siden klubben startede op som AC Silkeborg i tidernes morgen, har vi haft et samarbejde med Sport24 om indkøb af tøj og rekvisitter. Dette samarbejde har vi valgt ikke at forlænge pr. årsskiftet. Vi indkøber nu selv tøj direkte fra leverandør i Tyskland og har anskaffet et lille trykkeriapparat til påføring af numre, logoer og reklamer. I vil derfor opleve, at indkøb af træningsdragter etc. bliver væsentligt billigere i fremtiden. Det betyder samtidig, at I ikke skal benytte Webshoppen ved Sport24 længere. Gå i stedet ind på klubbens hjemmeside og find menupunktet ”Tøjbestilling”, hvor I kan læse om de nye retningslinjer og se priserne for hele SIFQ sortimentet.

 

Projekt målmand

Som et nyt tiltag i 2021 har vi startet ”projekt målmand” op. Det er et tiltag rettet mod målmænd i Silkeborg og omegn fra U10-U13, hvor SIFQ tilbyder dedikeret målmandstræning en gang om ugen. Flere målmænd har allerede tilmeldt sig, og vi ser frem til, at kunne være med til at udvikle byens fremtidige dygtige målmænd fra en tidlig alder.

 

Generalforsamling 2021

Grundet corona har vi været nød til at udskyde årets generalforsamling. Det er endnu uvist, hvornår denne gennemføres, men det bliver tidligst til april. Vi håber, at mange af jer har lyst til at deltage, og gøre jeres indflydelse gældende. Særligt håber vi på, at der er nogen, der vil være med til at drive klubben de kommende år. Bestyrelsen skal friskes, og der bliver plads til op til tre nye medlemmer. De tungere driftsopgaver er der styr på, da Formand, Kasserer, sponsoransvarlig samt tøj- og rekvisitansvarlig ikke er på valg. Vi håber, at mange har lyst til at støtte og deltage i klubbens fortsatte udvikling, hvor vi håber at blive bedre til at benytte de sociale medier samt til at tænke og agere langsigtet. Vores mål er fortsat at blive en af de førende eliteklubber i Danmark.

 

Støt vores sponsorer

Endelig vil bestyrelsen atter opfordre alle til at støtte vores sponsorer, der er med til at gøre det muligt for vores piger at dyrke elitefodbold i Silkeborg. Støtter du vores sponsorer, så støtter du klubben og dermed din egen datter.

Husk du kan støtte klubben direkte ved at få et SIFQ OK benzinkort og tanke benzin eller diesel ved OK samt ved at få foretaget et forsikringstjek ved Vestjysk Forsikring.

 

Endnu en gang tak for jeres opbakning i denne tid og med håb om en god sæson på trods.

 

Bestyrelsen