top of page
Slide7.PNG

SIF Q og JYSK forlænger samarbejdet

SIF Q og JYSK forlænger samarbejdet

JYSK fortsætter som hovedsponsor for Silkeborg IF Q. De to parter er blevet enige om en forlængelse frem til juni 2027.

𝑷𝒓𝒆𝒔𝒔𝒆𝒎𝒆𝒅𝒅𝒆𝒍𝒆𝒍𝒔𝒆

De sidste to sæsoner har der stået JYSK på maven af kvindefodboldholdet Silkeborg IF Q, og det kommer der også til fremover. Hovedsponsoraftalen er blevet forlænget med tre år, så den nu løber til sommeren 2027.
Aftalen gælder for alle årgange fra U13 til senior, og udover logoet på maven af spillertrøjen betyder aftalen blandt andet, at JYSK også bliver navnesponsor for SIF Qs talentcenter, der fremadrettet kommer til at bære navnet JYSK Talentcenter.
Med aftalen er der lagt et godt fundament, så SIF Q kan fortsætte det stærke talentarbejde, som en af Danmarks 16 pigelicensklubber.

“Vi er enormt taknemmelige for, at JYSK har valgt at forlænge vores aftale. Det er afgørende for, at vi kan fortsætte med at udvikle vores talentmiljø og forblive i toppen af dansk talentudvikling. Vi er et afgørende sted pt, hvor vi også skal lykkes med at få etableret vores seniorhold i de landsdækkende kvinderækker, og derfor er det essentielt for os, at vi har den grundlæggende økonomi omkring vores talentudviklingsmiljø på plads.” siger Karen Nørby, formand for SIF Q.

𝐅𝐢𝐫𝐞 𝐒𝐢𝐥𝐤𝐞𝐛𝐨𝐫𝐠-𝐤𝐥𝐮𝐛𝐛𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐝 𝐉𝐘𝐒𝐊 𝐩𝐚̊ 𝐭𝐫ø𝐣𝐞𝐧
Hos JYSK er der også glæde over det fortsatte samarbejde. Det betyder, at virksomheden også fremover er hovedsponsor for fodbolden og håndboldens flagskibe i Silkeborg – både på herre- og kvindesiden med Silkeborg IF, Silkeborg IF Q, Bjerringbro-Silkeborg og Silkeborg-Voel.

”Det er en hjertesag for os at støtte kultur- og sportsliv i Silkeborg, som JYSK altid har været tæt knyttet til. Samtidig deler vi mange værdier med SIF Q, der har stort fokus på talentarbejdet, ligesom vi arbejder dedikeret med udviklingen af vores medarbejdere,” siger Rami Jensen, President & CEO i JYSK.

21. maj 2024 kl. 06.00.00

bottom of page