top of page
Slide7.PNG

Trænere, assistenter og analytiker søges

Trænere, assistenter og analytiker søges

Vi har fuld fart på i Silkeborg IF Q! Derfor søger vi pt trænere, assistenter og analytiker til vores stærke udviklingsmiljø i Silkeborg IF Q.

I Silkeborg IF Q har vi et stærkt træner setup. Dygtige trænere, god organisation og mange gode samarbejdspartnere. Nøgleord for vores udviklingsmiljø er: 𝑆𝑎𝑚𝑚𝑒𝑛ℎ𝑜𝑙𝑑, 𝑅𝑒𝑠𝑝𝑒𝑘𝑡 𝑜𝑔 𝐸𝑛𝑔𝑎𝑔𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡.
Vi søger kvalificerede trænere, som er åbne for samarbejde, udviklingsparate og ikke mindst dygtige til at udvikle og danne fodboldpiger.
Vi har pigelicens og arbejder ud fra spillestilsprincipper.

Som licensklub med ambitioner om at være med i toppen af dansk pigefodbold arbejder vi selvfølgelig også ind i DBUs talentstrategi 2023-2027, og de tre udviklingsprojekter der sættes i gang allerede fra 2024.
Her er der bl.a. fokus på vores yngste pigers træningsmiljø og så skal vi have sat gang i en optimering af samarbejdet med områdets breddeklubber. Derudover arbejder vi også ind i projekt 3, hvor den generelle fysiske træning skal styrkes fra U13-U19.

Hvis du kan se dig selv ind i vores set up, og du vil pigefodbolden, så tag fat i vores talentchef Jimmy Bonde for en god snak om mulighederne i Silkeborg IF Q.

𝐉𝐢𝐦𝐦𝐲 𝐁𝐨𝐧𝐝𝐞:
𝐌𝐚𝐢𝐥: Talentchef@sifq.dk
𝐓𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧: 21 45 85 35

25. oktober 2023 kl. 10.00.00

bottom of page