top of page
Slide7.PNG

Angrebstræner til SIF Q

Angrebstræner til SIF Q

Vi er klar til at præsentere endnu en forstærkning til vores trænerteam. Sebastian Mortensen bliver ny assistent- og angrebstræner, og han kommer primært til at være omkring vores U18- og U16-piger.

Han er kun lige startet, men allerede i weekenden havde Sebastian debut som assistenttræner for vores U18-piger i en træningskamp mod Odense Q. Det var en god oplevelse, og pigerne har taget godt i mod ham.

Udover assistenttrænerrollen skal Sebastian også fungere som angrebstræner for vores piger. Sebastian skal forstærke arbejdet omkring udviklingen af pigernes offensive kompetencer bl.a. i afslutningsspillet. Han kommer bl.a. til at arbejde med forskellige sparketyper, løbemønstre, placering i feltet og det mentale aspekt, der følger med rollerne i den offensive del af spillet.

Sebastian har selv spillet fodbold i Silkeborg IF i ungdomsårene, og han har senest været assistenttræner for Lysengs 2. division kvinder. I Lyseng hed cheftræneren i øvrigt også Niklas Albech, så det er et rutineret makkerpar, der igen er samlet.
I dagligdagen arbejder Sebastian på Sølystskolen, hvor mange af vores piger går i skolens Talent Team-klasser. Her underviser han i matematik og idræt.

Vi er glade for, at Sebastian efter et halvt års pause fra trænergerningen er klar til nye udfordringer i SIFQ. Han har fulgt med på sidelinjen i denne sæson, og han glæder sig til at blive en del af trænerfællesskabet omkring vores piger.

Tag godt i mod ham på banerne.

23. januar 2023 kl. 21.30.00

bottom of page