top of page
Slide7.PNG

Ansættelse fysisk træner

Ansættelse fysisk træner

Ansættelse af fysisk træner skal skabe sammenhæng i klubbens fysiske udviklingsprogram fra U13-U19

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har ansat fysisk træner Asger Engholt Skovgaard på halvtid. Asger er uddannet bachelor i idræt og fysioterapeut. Han har sin daglige gang ved eliteSilkeborg, hvor han er ansat som fysisk træner og fysioterapeut, og han er derfor allerede et kendt ansigt i klubben.

Ansættelsen bliver således endnu en forstærkning af det gode samarbejde vi har med eliteSilkeborg.

”Med ansættelsen af en fysisk træner i klubben, ønsker vi at sikre en rød tråd i det fysiske udviklingsprogram fra U13 til U19,” fortæller Head of Coach Henrik Skov.

Det sidste års tid har der været fokus på at få løftet den fysiske træning omkring klubbens U16- og U19-piger, men med den nye aftale er der altså kapacitet til at alle årgange får et styrket tilbud.

”Vi får mulighed for at have et meget større fokus på den enkelte spillers fysiske udvikling, og vores trænere kommer til at arbejde tæt sammen med Asger omkring fysisk dosering, tests, skadesforebyggende træning, genoptræning mv. Asger og jeg har ugentlige møder, hvor vi selvfølgelig koordinerer og evaluerer træningen, men vigtigst så får vi tid til at vende den enkelte spiller løbende og efter behov.”

Asger er ansvarlig for den fysiske træning i klubben, og sammen med ham fortsætter Anders Engholm, der er uddannet kandidat i idrætsvidenskab og Marigona Hajdari, uddannet fysioterapeut som det primære team, pigerne kommer til at møde både i træningslokalerne og i den almindelige fodboldtræning på banerne.

𝐴𝑛𝑠æ𝑡𝑡𝑒𝑙𝑠𝑒𝑛 𝑎𝑓 𝑓𝑦𝑠𝑖𝑠𝑘 𝑡𝑟æ𝑛𝑒𝑟 𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑙 𝑎𝑓 𝑣𝑜𝑟𝑒𝑠 𝑎𝑟𝑏𝑒𝑗𝑑𝑒 𝑚𝑒𝑑 𝐷𝐵𝑈𝑠 𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛𝑡𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡𝑒𝑔𝑖 2027. 𝐼 𝑆𝐼𝐹 𝑄 ℎ𝑎𝑟 𝑣𝑖 𝑣𝑎𝑙𝑔𝑡 𝑎𝑡 𝑔𝑎̊ 𝑓𝑢𝑙𝑑𝑡 𝑖𝑛𝑑 𝑖 𝑎𝑟𝑏𝑒𝑗𝑑𝑒𝑡 𝑜𝑔 𝑣𝑖 𝑑𝑒𝑙𝑡𝑎𝑔𝑒𝑟 𝑑𝑒𝑟𝑓𝑜𝑟 𝑖 𝑎𝑙𝑙𝑒 3 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑘𝑡𝑒𝑟 𝑝𝑟 1. 𝑗𝑎𝑛𝑢𝑎𝑟 2024

1. februar 2024 kl. 13.00.00

bottom of page