top of page
Slide7.PNG

Champions League er afgjort

Champions League er afgjort

Der er fuld knald på opleveren for vores piger på talentcentret i tiden.
I forrige uge trænede de på Jysk Park – i dag spiller de den traditionsrige Champions League-turnering!

Turneringen er et af årets højdepunkter for U12-pigerne på vores talentcenter. Pigerne kommer fra 14 forskellige klubber i området, og har siden august trænet sammen ca. hver anden fredag.

Og her til aften stod den så på intern fodboldturnering, hvor pigerne spillede for hhv. Liverpool, Bayern München og Real Madrid.

”Selvfølgelig er god fodboldtræning i højsædet, når pigerne samles. Men det er fællesskab og oplevelser også, og derfor gør vi altid lidt ekstra ud af den her turnering”, fortæller talentcenterchef Simon Sejr, inden han sender Bayern München på banen mod Real Madrid.
Derfor skal der også både holdkort, ægte dommer og VEO-optagelser til på sådan en aften.

Og selv om det var en lidt kølig omgang, så var der højt humør hos pigerne. Kulden lagde heller ikke en dæmper på pigernes snakketøj og specielt i Bayern München-lejren var det svært at få ro for træneren.
Det tyske hold havde dog styr på maskineriet og de kunne senere lade sig fejre som samlede vindere af årets Champions League.

Der var masser af god fodbold at varme sig på i aftenens løb, men også utroligt kolde tær hos de medrejsende tilskuere.

Billedtekst
På billedet til højre Laura fra Fårvang/Gjern og Sofie fra ØBG, der tørnede ud for Liverpool FC og til venstre Karla fra SSIF og Ida fra IF Centrum, der nuppede den samlede sejr i turneringen sammen holdkammeraterne fra Bayern München.

3. februar 2023 kl. 18.52.00

bottom of page