top of page
Slide7.PNG

Ny sportschef i SIF Q

Ny sportschef i SIF Q

Silkeborg IF Q har ny sportschef klar til årsskiftet. Det bliver Jimmy Bonde, der tiltræder i en kombineret funktion som sports- og talentchef.

Jimmy Bonde kommer til at varetage opgaven som talentchef i henhold til DBUs licenskrav, og som sportschef bliver han sammen med klubbens Head of Coaching ansvarlig for den sportslige linje i klubben, og han får også det overordnede ansvar for at ansætte trænere fremadrettet. Klubbens nuværende talentchef og Head of coaching stopper i klubben pr. 31.12, og funktionen som talentchef overtages derefter af Jimmy Bonde.
”Jeg er meget glad for, at vi har fået Jimmy med på holdet. Vi står jo i den situation, at vi skal have fundet en ny Head of Coaching i løbet af de næste måneder. Med Jimmy er vi godt på vej til at få en stærk sportslig ledelse på plads i klubben”, fortæller formand Karen Nørby.

Jimmy Bonde stoppede ved udgangen af november som sportschef i Lysengs pige/kvinde-afdeling. Med sig i rygsækken har han også otte års erfaring som formand i Harlev IK og mange års trænererfaring.
”Det er min fornemmelse, at Jimmy er et rigtigt godt match for os. Hans tilgang til at drive fodboldklub harmonerer med de værdier, vi har i klubben, og det, at han har erfaring både med seniorfodbold og pigefodbold er også et stort plus, her hvor vi står pt”.
Jimmy Bonde indgår i den sportslige ledelse på en frivillig kontrakt. Og det er selvfølgelig ikke optimalt, når man kigger på, hvad der sker i pigefodbolden rundt omkring.

”Som klub vil vi gerne kunne ansætte flere af vores trænere og ledere. De lægger en kæmpe indsats i klubben og i vores piger, det er rigtigt mange timers frivilligt arbejde. Lige nu er vi ikke et sted, hvor vores økonomi kan bære en ansættelse af en talentchef/sportschef. Det kommer forhåbentligt”, siger formand Karen Nørby og fortsætter ”Indtil da må vi forsøge at skabe så gode rammer for vores frivillige trænere og ledere, at de har lyst til at være med på rejsen. Det tror jeg på, at vi kan gøre ved i høj grad at give vores trænere ansvar og medindflydelse, og det er jeg overbevist om, at Jimmy er den helt rigtige til at stå i spidsen for.”
Nu er der et par ugers velfortjent juleferie for både piger, trænere og ledelse i SIF Q, men til januar ruller bolden igen, og Jimmy Bonde ser frem til at være med: ”Først og fremmest glæder jeg mig til at starte op i SIF Q. Jeg tror på, at jeg kan være med til at flytte klubben yderligere. Jeg vil have stor fokus på at skabe gode rammer for udvikling og samarbejde. Pige/kvinde fodbold er generelt i stor udvikling, og her skal SIF Q være med.”

Vi ses på banerne i det nye år

21. december 2022 kl. 06.00.00

bottom of page