top of page
Slide7.PNG

Ny træner til U19-teamet

Ny træner til U19-teamet

Vi er glade for at kunne præsentere endnu en ny træner i klubben. Ny assistenttræner på U19 bliver Nick Sebastian Drachmann.

Nick har som ungdomsspiller spillet i Silkeborg IF og AGF, og som senior har han optrådt både i 1. og 2. division for bl.a. Brabrand. Som træner har Nick været i Galten FS på herresenior.
Han kommer derfor med en stor portion faglighed, og han har mod på at udvikle sig endnu mere i et stærkt træningsmiljø med dygtige trænere og piger.

Da Nick oplevede det gode træningsmiljø i klubben og pigernes niveau, var han ikke i tvivl om, at han kunne se sig i selv klubben. Her var både mulighed for at udvikle sig som træner og for at være med til at videreudvikle på en klub i fremdrift.

Nick kommer primært til at være omkring U19-holdet sammen med Niklas, Sebastian og Jonas, og han er ikke i tvivl om, at han kan bidrage til at rykke pigernes niveau yderligere.

U19 trænerteamets Cheftræner Niklas Albech lægger heller ikke skjul på, at han ser det som et scoop at kunne hente en kapacitet som Nick Drachmann til klubben: ”𝘋𝑒𝘵 𝘴𝑖𝘨𝑒𝘳 𝘯𝑜𝘨𝑒𝘵 𝘰𝑚, 𝘩𝑣𝘰𝑟 𝑣𝘪 𝘦𝑟 𝑝𝘢̊ 𝘷𝑒𝘫 𝘩𝑒𝘯 𝘴𝑜𝘮 𝘬𝑙𝘶𝑏, 𝘯𝑎̊𝘳 𝘷𝑖 𝑖 𝑘𝘢𝑚𝘱 𝘮𝑒𝘥 𝘮𝑎𝘯𝑔𝘦 𝘢𝑛𝘥𝑟𝘦 𝘬𝑙𝘶𝑏𝘣𝑒𝘳 𝘬𝑎𝘯 𝘩𝑒𝘯𝑡𝘦 𝘴𝑎̊𝘥𝑎𝘯 𝘦𝑡 𝑛𝘢𝑣𝘯.”

24. juli 2023 kl. 11.30.00

bottom of page