top of page
Slide7.PNG

TIPSBLADET ny sponsor i SIF Q

TIPSBLADET ny sponsor i SIF Q

Silkeborg IF Q kan præsentere endnu en ny stor samarbejdspartner i klubben. De næste to år vil Tipsbladets logo pryde SIFQ-pigernes tøj.

Fodbold er sport, og sport skal formidles. Hvis du køber denne præmis, forstår du også vigtigheden af vores nye partner, og dennes rolle i sportens verden.
Tipsbladet har siden 1948 formidlet nyheder fra sportens verden, først i papirformat og sidenhen også som en digital løsning. Den voksne generation husker måske TV-reklamen om avisen, der troligt fulgte læseren i toget, på toilettet - ja, sågar i badet - og på tilskuerrækkerne på stadion. I dag måske mere sandt end nogensinde før med mobilens udvikling.

Fremover følges Tipsbladet og SIF Q tæt sammen, mens udviklingen i pigefodbolden fortsat buldrer frem.

“Tipsbladet har valgt at sponsere SIF Q, da vi er begejstrede for den energi, vilje og faglighed, der præger klubben. Vi vil gerne være med til at støtte en lokal klub, som gør en stor forskel på pigefodbolden. Vi glæder os til at blive en del af klubben, og følge udviklingen. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at den på sigt får en stærk plads på kvindernes fodboldlandkort”, udtaler Henrik Stegger Nielsen, direktør for Tipsbladet.

Ligesom med den digitale udvikling, er SIF Q også inde i en spændende og afgørende udviklingsfase.

”Det er et kæmpe skulderklap, at vi kan trække en virksomhed og et brand som Tipsbladet ind i rækken af nye og eksisterende samarbejdspartnere. Det vil uden tvivl give os endnu et løft i ambitionen om at skabe Danmarks mest attraktive elitemiljø for fodbold piger/kvinder”, fortæller formand for Silkeborg IF Q Karen Nørby Kristiansen.

6. juli 2022 kl. 08.00.00

bottom of page