top of page
Slide7.PNG

Vores børnetrænerteam er klar

Vores børnetrænerteam er klar

Som licensklub skal SIF Q gå forrest i samarbejdet om at få skabt et endnu bedre udviklingsmiljø for fodboldpigerne i og omkring Silkeborg.

Derfor er vi glade for, at vi er lykkedes med at sætte et yderst kompetent hold, der skal være med til at udvikle børnefodbolden og udviklingsmiljøet i hele området.

I spidsen for arbejdet har vi Casper Bach Jørgensen, der bliver ny børneudviklingstræner i SIFQ. Casper bliver ligeledes sportslig ansvarlig for vores klubsamarbejde og talentcenter.
Sammen med vores nuværende talentcenterchef og U13-træner Simon Sejr og klubbens sportslige ledelse skal Casper være med til at udbygge klubsamarbejdet med de øvrige klubber i og omkring Silkeborg, så vi i fællesskab kan skabe et endnu bedre udviklingsmiljø for pigerne.

I SIFQ udvider vi vores Talentcenter, så vi kan tilbyde de 9.-13.-årige piger mere træning, ligesom vi bl.a. kommer til at tilbyde vores samarbejdsklubber arrangementer.
Udover Casper og Simon bliver Nønne Skov, Kenneth Pedersen samt vores nye børnetræner Mathilde Hansen en del af det kompetente hold.

𝑉𝑜𝑟𝑒𝑠 𝑢𝑑𝑣𝑖𝑑𝑒𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑑𝑠𝑎𝑡𝑠 𝑝𝑎̊ 𝑏ø𝑟𝑛𝑒𝑜𝑚𝑟𝑎̊𝑑𝑒𝑡 𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑙 𝑎𝑓 𝐷𝐵𝑈𝑠 𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛𝑡𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡𝑒𝑔𝑖 2027. 𝐼 𝑆𝐼𝐹 𝑄 ℎ𝑎𝑟 𝑣𝑖 𝑣𝑎𝑙𝑔𝑡 𝑎𝑡 𝑔𝑎̊ 𝑓𝑢𝑙𝑑𝑡 𝑖𝑛𝑑 𝑖 𝑎𝑟𝑏𝑒𝑗𝑑𝑒𝑡 𝑜𝑔 𝑣𝑖 𝑑𝑒𝑙𝑡𝑎𝑔𝑒𝑟 𝑑𝑒𝑟𝑓𝑜𝑟 𝑖 𝑎𝑙𝑙𝑒 3 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑘𝑡𝑒𝑟 𝑝𝑟 1. 𝑗𝑎𝑛𝑢𝑎𝑟 2024

22. januar 2024 kl. 19.00.00

bottom of page