top of page
Slide7.PNG

SIF Q inviterer til talentcentertræning

Træningen er for dig, der gerne vil prøve at træne og spille sammen med andre piger, der er dygtige til fodbold - præcis som dig.

Træningen på vores talentcenter er for U10-U13 piger. 

Talenttræningen er som udgangspunkt for piger i årgang 2012 (5. klasse), og der er plads til både målpiger og markspillere. Vores U12-talentcenter er også første skridt mod at blive en del vores talentudviklingsmiljø i SIF Q.

I talenttræningen arbejder vi med at udvikle dit tekniske niveau, din spilforståelse, selvtillid, personlige udstråling og vinderpsyke. Vi har tilstrækkelige ressourcer til at give hver enkelt spiller fokus under træning og personligt feedback på deres udviklingsområder. Vi sætter den enkelte spiller i centrum, så hver pige kan udfolde sine muligheder for udvikling.

 

Træningen

Vi træner på talentcentret ca. hver anden uge i perioden fra august til juni. Træningen foregår som udgangspunkt om fredagen, men der vil også komme fx lørdage eller søndage.

Du spiller fortsat i din egen klub, det gælder både træning og kamp.

Første træning er fredag d. 25. august.

Træning på talentcentret er gratis.

U13-spiller i SIF Q?

Når du deltager på vores talentcenter, vil vores trænere udover at arbejde med din udvikling også observere din tilgang til fodbolden, din måde at lære på og dit potentiale for at blive en dygtige fodboldspiller.

Vurderer vi, at du har potentiale til at kunne begå dig i et elitært talentudviklingsmiljø, vil du i løbet af foråret blive tilbudt en plads på vores kommende U13-hold. Dette foregår gennem en spiller/forældresamtale, og det er vigtigt, at du her mærker efter om du selv har mod på et skifte eller om du hellere vil fortsætte i din egen klub.

Bliver du ikke tilbudt en plads i vores talentudviklingsmiljø, er det i øvrigt ikke ensbetydende med, at du aldrig kan få muligheden.

Spørgsmål og tilmelding

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Simon Sejr på talentcenter@sifq.dk eller tlf. 27812718.

Er du allerede i gang med et forløb på vores talentcenter, så behøver du ikke tilmelde dig igen!

I

nden tilmelding er det vigtigt, at du orienterer din klubtræner om, at du tilmelder dig SIF Qs talentcenter.

Tilmelding inden d. 20. august. Hvis du ikke når det, kan du evt. eftertilmelde dig, men vi ser helst at alle er med fra start.

Tilmeldingen er lukket - eftertilmelding sker ved at kontakte Simon Sejr på talentcenter@sifq.dk eller tlf. 27812718.

Tilmelding til SIF Q Talentcenter

Tak for din tilmelding

bottom of page