top of page
Slide7.PNG

Oprykning til Kvindeserien

Oprykning til Kvindeserien

Lige fra allerførste spillerunde i Jyllandsserien har vores seniorpiger vist vejen! De startede ud på Jysk Park med en 2-0 sejr, og siden så de sig ikke tilbage.

Maksimumpoint efter 12 spillerunder betyder, at de med to kampe tilbage ikke længere kan hentes af Aabenraa på 2. pladsen.
Fremragende præstation af både vores seniorpiger – gamle såvel som nytilkomne piger med indhop fra flere U18-spillere – og vores rutinerede trænerteam Peder og Thomas, stærkt assisteret af vores U18DM-træner Niklas. Sammen har de sikret sig oprykningen på aller fornemmeste vis.
"Det er et flot stykke arbejde, der ligger bag præstationen, og vi glæder os til at fejre pigerne, der fortjent rykker op i Kvindeserie Vest i den kommende sæson", fortæller sportschef Jimmy Bonde. Den endelig oprykning blev sikret uden sværdslag, da Horsens Freja desværre måtte melde afbud til weekendens kamp. ”Men vi lover, at vi nok skal fejre oprykningen senere”.

TILLYKKE piger!

SIF Q’s seniorpiger får allerede torsdag d. 15. juni mulighed for at teste niveauet af mod et kvindeseriehold. Her møder de nemlig Silkeborg KFUM, der pt ligger på en 3. plads i deres kvindeserie Vest pulje.

2. juni 2023 kl. 09.00.00

bottom of page